Mise en conformité de produits marché roumain & mexicain

Mise en conformité de produits marché roumain & mexicain

Le Robinet Frigorifique Français-Antonsanti est un fabricant de robinets et raccords français en acier de renom. Ces produits sont particulièrement appréciés en France et au Maghreb. Afin d’adapter les produits aux spécifications et normes des marchés roumain et mexicain, nos équipes ont apporté leur expertise sur le site du Robinet Frigorifique Français à Domessin. Point par point, nous avons analysé le travail à effectuer afin d’aborder ces nouveaux marchés pour l’entreprise. Préalablement, un robinet acier Antonsanti avait été installé et testé par E-on Roumanie. 

Protection Tranchée – Smartshore

Protection Tranchée – Smartshore

Project in 2013 – Eon
Dispozitivul Blindeo este utilizat la protejarea malurilor la executarea lucrăriilor de constucție rețela Apa, Gaz, Electricitate. Este foarte usor de trensporta, instalat, pereții acestui sistem sunt gomflabili și ingnifucați. Poate fi instalat de catre 2 persoane fără a avea nevoie de utliaje pentru poziționare. Acest dispozitiv este utilizat în România de către Delgaz Grid SA, Engie Romania. Producatorul acestor dispozitive este compania Pronal Franța, vânzarea, instruirea personalului se face de catre Emadel Energie SRL.

Redresseur E-ON

Redreseur E-ON

Project from 2014 – 2018 – Eon
Dispozitivele utilizate în Românie pentru masurători și detectari de defect de izloatie sunt
Dispozitivul DDRC – utilizat la detectarea defectelor de izolație pe țevile de OL.
Stație catodică portabilă ANA – utilizată la injectarea curentului de protecție catodică pe rețelele de gaz din OL pentru detectarea defectelor de izolație.
Aceste dispozitive au fost creat de catre comapnia ADCA din Franța, înreținerea, verificarea și vânzarea acestor echipamente este realizată de către Emadel Energie SRL.

Détecteur Polyethilène – Gas Tracker2™

Détecteur Polyethilène – Gas Tracker

Project in 2015 – 2016 – Distrigaz Sud

Acest dispozitiv este creat de către compania MADE SA din Franța si este utilizat la detectarea tevile de polietilenă. Este utilizat in Romania de catre companiile ENGIE Romania SA, Congaz Constanța, BERG GAZ. Mentenantța vanzarea si instruirea personalului sunt realizate de catre Emadel Energie SRL din Tg-Mures.

Sky Radio NG

Sky Radio NG

Project of this was between 2012 – present
Dispozitivele Sky radio NG sunt utilizate la protejarea utilajelor care pot atinge accidental liniile electrice de medie si înaltă tensiune. Aceste dispozitive sunt instalate in România pe autopompele de beton deținute de catre Holcim, pe nacelele comapniei Delgaz Grid SA, ENEL România precum si pe multe alte utilaje deținute de companii care lucrează in domeniul electric. Instalarea și revizia acestor echipamente este realizată de catre Emadel Energie SRL din Tg-Mures.